Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves doktor néni!
10 hetes boxer kislányunk van. Amikor elhoztuk 7 hetesen egy kis dagi gombóc volt. Elmondásuk szerint acana és pedigré keverék tépot kapott. Mi nem vagyunk híve a pedigrének, és mivel most 6 hónapos golden retrieverünknél nagyon bevált az Alphazoo ECOPET nevű tápja, valamint a “Chicopi” (ezt lehet, hogy nem így írják), így a boxernek az aprószemű ecopetet vettük. Hasmenése lett, ami rapszodikus, 24 órát koplaltattuk, majd főtt rízst kapott többször keveset. Majd a rízzsel egyre több tápot kevertünk, aszéklete rendbe jött, bár kapott Normaflort és Bolus gyógyszert az állatorvosunk tanácsára. Most két napja újra kapja a tápot, ma reggel ismét hasmenése lett. Egyébként az étvágya határtalan és a kedve is vidám, játékos, nagyokat szaladgál. Sajnos a bordái már zörögnek:( Elképzelhető, hogy a tápot nem bírja? Melyikre lenne érdemes váltanunk? Előre is köszönjük a válaszát! Ny.-né Marianna

2015.09.24

Állatorvos

A leírtakból nekem úgy tűnik, hogy a kutya a tápot nem bírja. Ilyenkor mindenképpen váltani kell. Számos nagyon jó minőségű prémium kölyöktáp létezik, felsorolok néhányat a teljesség igénye nélkül: Select Gold, Eukanuba, Purina ProPlan, Hill’s, Real Nature, Happy Dog, Royal Canin, Premiere.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem