Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktor nő/úr!
Nem teljesen állatorvos jellegűt kérdezek, de meg szeretnék bizonyosodni róla. Van itthon egy 7 éves Yorkshire terrierünk.(szuka) Szerettem volna mellé egy staffordshire terriert. De lebeszéltek róla. Szerinte megbarátkoznának? a választ előre köszönöm:)

2017.09.11

Állatorvos

Mindenre van jó példa, de tényleg nem a legszerencsésebb idősödő mini kutya mellé energikus nagyobb kölyköt vinni….Én sem javasolnám, csak akkor ha sok idejük van arra, hogy külön- külön is foglalkozzanak a kutyákkal. Elsősorban a staffi intenzív lemozgatására gondolok és arra, hogy a kicsinek legyen lehetősége elvonulni. Nem igazán kellemes dolog, ha egy sokkal nagyobb izomgolyó játékból rágcsálja és feldönti. Függ attól is, hogy a kicsi mennyire domináns, karakán. Ismertem olyan családot, ahol az idős törpeuszkár volt a sokkal nagyobb és fiatalabb kutyák között a vezér. Ha a kölyök nem domináns, a yorki pedig igen, akkor kialakulhat ilyen szituáció is.

Vissza a kérdésekhez