Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

kedves Doktor nö azal a kérdéssel fordulok önhöz miel vetem nem rég egy 3 honapos csivava kisfiut és a tenyésztöje nem világositot fel afelöl hogy mit adjunk eni neki és hányszor sajnos a kisállat könyve sem voltaz övé de álitota hogy kapot már egy oltást de én ma elvitem a dokihoz és ö is be oltota és adot neki féregtelenitöt is szoval még anyit hogy szabad -e más állatok közé engedni mert nekem van egy házi cicám is együt vanak bent köszönettel: Noémi

2015.08.15

Állatorvos

Ha nincs oltási könyve a kutyának, akkor vegye úgy, hogy nem kapott oltást. Adasson a kölyöknek még legalább egy kombinált oltást az előző után két héttel. Az oltás után még 10-14 napig ne vigye kutyaközösségbe. A féreghajtást is ismételje két hét múlva. A cicával és oltott kutyákkal találkozhat a kölyök olyan helyen, ahol nem jár sok más állat.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem