EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves.Doktor no! Dec.29-en vettunk.egy hullamos papagajt es amiota haza hoztuk.azota meg nem evett es vizet sem ivott 🙁 tudom,hogz szoknia kell az uj kornyezetet es minket de ez termeszetes,hogy meg mindig nem nyult a kajahoz? Aggodok erte es nagzon sajnalom,hogy igy maga.alatt van. Koszonom a segitseget! Udv. Zsuzsa

2014.01.01

Állatorvos
Egy kicsi madár nem bírja sokáig az éhezést. Az első napokban ne menjenek nagyon a közelébe, a kalitka környékén csak a feltétlenül szükséges dolgokat végezzék el. Olyan helyre tegyék a madarat, ahol nem körbejárható a kalitka (sarokba). Ha már nyugodtan eszik, akkor kezdhetik az ismerkedést a madárral. Ha a papagáj nyugalomban sem eszik, akkor vigyék orvoshoz, mert az betegségre utal. Még a korábban vadon élő madarak is esznek kalitkában, ha nincs ember a közelükben.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem