EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktor nő ! Körülbelül egy/másfél hónapja van nállam a 9 hónapos amerikai staffordshire kiskutyám. Már amikor megvettük foltos volt a szőre (ilyen apróbb sötétebb pöttyök/csíkok ) a bőrén nincs semmilyen kiütés csak a szőre ilyen. Eddig nem tünt fel , egy kutyás ismerősöm mondta hogy vitaminhiányos lehet.. pedig az étrendjébe benne van 2 naponta 1 főtt tojás mert elvileg az jót tesz neki. A kérdésem az hogy ön szerint mitől lehet ez, és esetleg mivel lehetne orvosolni a dolgot 🙂

2015.08.11

Állatorvos

Ha a kutya teljes értékű jó minőségű kutyatápot eszik, akkor biztosan nincsen vitaminhiánya. Lehet, hogy a kutya szőre természetesen ilyen (ez a valószínűbb), de ezt így a távolból én nem tudom megítélni. Mutassa meg állatorvosnak a kutyát, ő megmondja, hogy látható-e bármilyen kóros elváltozás.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem