Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktor nő!
A cicám köhög és mikor felveszem olyan mintha hörögne kicsit…van nekem itthon Xiclav 250mg os gyógyszer de csak 1,5 db! Oda adhatom neki és ha igen milyen adagolásban? A másik kérdésem az lenne, hogy az idős kutyáknak való tápok és a junior tápok mennyire különböznek? Mert nekem ajánlották a kölyök kutyáknak való tápot mikor idősnek kértem! Milyen középkategóriás tápot tudna ajánlani?(név szerint)

2015.01.07

Állatorvos

Orvosi vizsgálat nélkül én nem javaslom, hogy antibiotikumot adjon az állatnak. Még ha el is kezdené a gyógyszert, akkor se lenne elegendő egy kúrára egy átlagos testtömegű macskának, ha meg előbb abbahagyja, akkor azzal többet árt. A gyógyszer adagja 12,5 mg/kg naponta kétszer legalább 5-7 napon át. Valószínűleg köptetőre is szükség van (pl.: Mucopront szirup 2×0,5 ml).

Az idős kutyáknak való tápok összetétele eltér a kölyöktápokétól. Ma már nagyon sokat tudunk az egyes életkorok speciális táplálkozási igényeiről és a prémium tápokat ezen ismeretek alapján állították össze. Ha a legjobbat akarja nyújtani idős kedvencének, akkor ha lehetősége van rá, akkor vásároljon idős kutyáknak való tápot. Középkategóriás, idős kutyáknak való táp például a Purina Dog Chow Senior. Felsorolok még márkát a teljesség igénye nélkül, amelyek nem tartoznak a legdrágábbak közé és van senior változatuk:  Multifit, Happy Dog , Brit, Bosch, BIOplan.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem