Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktor Nő!
Cicám most vemhes.Mikor oltható be kombinált védőoltásra? Szobacica oltást kapott. De idő közben elköltöztünk és ki-be járós cica lett.
Illetve még az a kérdésem,hogy miből veszem észre,hogy szülni fog? Lány cicám nem volt még.
Válaszát előre is köszönöm

2015.08.20

Állatorvos

Milyen az a szobacica oltás? Szerintem az állatorvos a kombinált oltást nevezhette így, amelynek nincsen veszettség elleni komponense. Amennyiben ez így van, akkor azt elég évente beadatni. A vemhesség alatt szerencsésebb, ha nem kap oltást.  Ha kijárós cica, akkor majd veszettség elleni védőoltásra is szükség lesz. A macska hasa kicsit lejjebb ereszkedik, már nem mozog olyan sokat, távozik a magzatvíz. Készíthet a cicának egy vackot, ahol világra hozhatja a kölykeit. A macskák általában könnyen ellenek, a kölykök fél óránként, óránként követik egymást. Érdemes az ellés után orvoshoz vinni a nőstényt, hogy tapintással, vagy ultrahanggal megvizsgálják, hogy minden kölyök megszületett-e.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem