EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktor no!
Koszonom szepen a valaszat!

A hétvégén elvittem a csincsillamat allatorvoshoz es egy szorgyuru volt rajta ezt el is tavolotta az orvos viszont ugyanúgy log neki en ezt vissza masziroztam de ujra elovettem es nyalogatja vagy tisztogatja de nem megy vissza Ahogy on is irta hogy hideg vizzel tisztogatni megprobalom, es bephanten kenocsel is lehet kenegetni?

Köszönöm valaszat!

2015.12.27

Állatorvos

Ilyenkor az is lehet, hogy olyan sokáig kint volt a nemi szerv, hogy vérkeringési zavar is kialakult már, esetleg gyulladt is a nemi szerv. Mindenképpen vigye újra orvoshoz az állatot, hogy szakszerűen visszahelyezzék a nemi szervet, ha ez lehetséges. Az is előfordulhat, hogy ha nem sikerül visszahelyezni, akkor műtéti megoldás szükséges.Vigye az állatot egzotikus állatok ellátásában gyakorlott szakemberhez (pl.: Dr. Sátorhelyi Tamás, Dr. Pazár Péter stb.). A területet inkább vazelinnel síkosítsa.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem