Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktor Nő!Tegnap került hozzánk egy Maine Coon 1 éves lesz februárban! Az utóbbi két hetet egyedül töltötte és több helyre is vitték! Sajnos most hogy hozzánk kerül nem eszik nem iszik ! Talán lelkibeteg lett! Fog ez változni vagy vigyem el orvoshoz? Köszönöm a tanácsot! Góbi Edina

2016.01.20

Állatorvos

A cica biztosan nagyon stresszes, ilyenkor gyakori, hogy 1-2 napig nem esznek. Tegyék az állatot egy külön szobába az étellel, vízzel és macskaalommal és hagyják őt elbújni. Sokszor a félős állatok csak éjszaka merészkednek elő. Ha látják hogy eszik amikor nincsenek ott, akkor nincs baj, ha az étvágytalanság 2 napnál tovább tart, akkor vigyék orvoshoz. Használhatnak Feliway sprayt és párologtatót, hogy megkönnyítsék az első időszakot. A készítmény nyugtató hatású feromonokat tartalmaz.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem