Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktor Nő/Úr,
14,5éves kutyámnak rosszindulatú daganata van farka tövében (hátnál) kb teniszlabda nagyságú. Tavaly már műtütték végbéladenomával. Állatorvosom azt mondta ha kiszednék daganatot akkor sem gyogyulna meg mivel rosszindulatú, és elég idős a mütéthez, de én döntésem mit akarok tenni, ugy éreztem nem javasolják műtétet csak ha talán elvinném utána kemoterápiára és különféle kezelésekre.. A kutya nagyon jó kedvű és fitt, rendesen eszik, elkezdtem Neki adni kutyáknak készített daganatokra ható “gyogynővény” gyogyszert amít egy másik állatorvosi patikában vettem. Ott kérdeztem nem is vállalnák kora miatt a mütétet. azóta nem változott daganat mérete, ami egyik napról másikra lett. Mit tegyek vigyem el egy másik állatorvoshoz is? Mivel nem fiatal kutya nem szeretném felesleges mütéteknek kitenni, ha tényleg felesleges a műtét.
köszönettel Andrea

2017.05.03

Állatorvos

Kedves Gazdi! Sajnos làtatlanban nem tudom megàllapîtani a kutyus àllapotàt ès a daganat veszèlyèt sem. Amennyiben a kollègàk nem javasoljàk a mûtètet, kèrem hallgasson ràjuk. A kutyusnak tud adni cv247-et, vetri dmg-t, csökkentett deutèrium tartalmù vizet (ha ezt elkezdi, akkor csak ezt kapjon a kutyus, tèrjenek àt a hàzi kosztra ès ezzel a vízzel fözzôn neki).

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem