Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktor Nő/Úr!

Van egy négy hónapos törpetacskóm. 3 napja kajla lett az egyik füle. Tudok-e tenni valamit, hogy ismét szépen álljon. Esetleg a ragasztás és porcerősítő segíthet?

köszönettel: A.T.

2014.09.09

Állatorvos

Kölyök kutyáknak való porctáplálót mindenképpen érdemes adni az intenzív növekedés időszakában, hiszen az nem csupán a füle szempontjából hasznos. Tacskóknak jellemzően nem szokták ragasztani a fülüket. A kölyök most még nagyon fiatal, sokat változhat még a füle. Ha Önt nagyon zavarja a kajla fül, akkor próbálkozhat a ragasztással, de mindenképpen kérjen meg valaki olyat, aki járatos ebben, hogy eldöntse, hogy az Önök esetében érdemes-e ezt csinálni és azt is, hogy hogyan.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem