Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktor Nő/Úr!
Pár héttel ezelőtt a cicám rászokott a jutalomfalatra és már mást nem is volt hajlandó megenni. Mikor észrevettük hogy baj van azonnal megvontuk tőle,de azóta sem eszik normálisan.Régebben a jobb minőségű tasakos eledelt ette,ezt most egyáltalán ne eszi meg,tápot is csak éppen annyit hogy ne haljon éhen. Ez már megy egy pár hete…hogy szoktassam vissza a normális eledelekhez? Köszönöm válaszát!

2014.12.17

Állatorvos

Ha a macska nem koplal teljesen, akkor nincs nagy gond. Vonja meg teljesen a jutalomfalatokat és kizárólag jó minőségű száraztáppal és konzervvel etesse. Ha a macska jókedvű, rendesen ürít székletet, nem veszít a súlyából, akkor nyugodtan tartson ki, visszaáll majd a régi rend. Ha a macska teljesen elutasítja a teljesértékű eledeleket, bágyadttá válik, veszít súlyából, esetleg hányni kezd, akkor sürgősen vigye orvoshoz. A koplalás macskáknál könnyen májproblémákat okoz.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem