EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktor Nő/Úr!

5 éves lakásban tartott, de mindennap legalább 1-szer sétáltatott yorki fajtájú kutyusom van. Karácsony óta időnként odakapva rágja, sokat nyalogatja a jobb mellső lábát a lábfejtől a válláig. Már többször voltunk orvosnál emiatt, de nem találjuk a kiváltó okot. Állítólag unatkozik a kutya. Mindennel próbálkoztunk már: unaloműzőként jutalomfalatért cserébe napi 10-15 percen keresztül “trükköket” tanultunk(ül, fekszik, pacsit ad stb), tápot váltottunk, amikor az sem vált be, átálltunk a házi, csak neki főzött fűszermentes étkezésre. Volt vérvétel, bőrkaparék vétel. Minden negatív, nem pajzsmirigybetegség, nincs bőrfertőzés, gomba stb. Kaptunk speciális sampont is, de semmi sem használ.
A lába amúgy nem sebes, nincs kipirosodva, van még rajta szőr, de az eredeti hossznak csak a töredéke.
Elfogyott nekem és az állatorvosnak is az ötlete, hogyan tovább.
Kérem Önt, ha van valamilyen ötlete, mi lehet a megoldás, vagy a kiváltó ok, esetleg van e valamilyen szakorvos, akihez fordulhatnék, kérem írja meg számomra.

Előre is köszönöm szíves segítségét!

2015.04.22

Állatorvos

Ajánlanék egy nagyon  jó bőrgyógyászt, ő dr. Tarpataki Noémi. Vigye el hozzá az összes eddigi kezeléséről szóló dokumentációt és az összes vizsgálati eredményt. Ha kiderül, hogy a probléma nem bőrgyógyászati, és nem áll semmilyen más betegség a háttérben, akkor keressen fel egy állat viselkedésterápiával foglalkozó szakembert. Én dr. Sátori Ágnest ajánlom.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem