EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktor Nő/Úr! 2 éves nőstény deguimnál szokatlan dolgot tapasztaltam, észrevettem pár piros színű vizeletfoltot. Tudom, hogy némely élelmiszertől előfordulhat, de nem kaptak ilyesmit (céklát pl.), csak 2 fajta tápot (Prestige, MultiFit), szárított almát és paprikacsumát, szénát, kertből néhány szál füvet. De eddig is ezekkel zajlott a táplálásuk. A vizeletcseppek a megszokott normálistól sokkal kellemetlenebb szagúak voltak. Ezt az állapotot 2 napon keresztül láttam, tegnap már nem. Egyébként nem tűnnek betegnek, aktivitásuk, étvágyuk stb. rendben van. Mi lehet a bajuk? Köszönöm a választ!

2011.06.03

Állatorvos
Fontos lenne tudni, hogy minden állatnál jelentkezett-e ez a probléma vagy csak az egyiknél. Alaposan át kellene nézni az állatok ivarszerveit, végbélnyílásukat, hátha van árulkodó jel arra vonatkozóan, hogy melyik állatnál volt probléma. A problémát okozhatta például apró sérülés, esetleg húgyúti gyulladás. A váladék származhat a hüvelyből, esetleg méhből vagy akár a bélből is. Sajnos biztosat nem tudok mondani. Ha a probléma újra jelentkezik, akkor vigye állatorvoshoz az állatokat.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem