Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktor Nő/Úr!
Van egy 2 és fél hónapos kiscicánk, és 2-3 hét múlva el szeretnénk menni 4-5 napra nyaralni. Több cica felvigyázó is ajánlkozott, közeli rokonunk maga is cicagazdi, a cicusunk ismeri, szereti őt. Először rá gondoltunk, maga is ajánlkozott, majd kitalálta, hogy arra az időre átvinné magához a cicust. Én azt olvastam, hogy a cica ragaszkodik a saját helyéhez, a másik pedig, hogy a számára idegen macskával ki tudja, milyen viszonyban lenne… Szóval én annak a pártján vagyok, hogy cica maradjon a saját otthonában és naponta látogassák. Persze élénk vita zajlik… Mi a legjobb megoldás ilyen esetben?

2011.07.14

Állatorvos
A rokonuk felnőtt macskáját szerintem nagy eséllyel zavarná a kismacska. Ha a rokonuk tudja esetleg külön szobában tartani a kicsit, akkor az megoldást jelenthet. Így többet tudna foglalkozni a kiscicával és a naponta több alkalommal szükséges etetés is könnyebben kivitelezhető. A helyváltozás egy kölyök állatot talán kevésbé visel meg. Ha megoldható az Önök lakásában a napi legalább két látogatás, akkor az sem rossz megoldás. Szerintem itt a legnagyobb kérdés a felnőtt macska, akit nem érdemes egy ilyen rövid időszak miatt kizökkenteni a megszokott életéből.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem