Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves doktor Ùr/nő.

Napokban befogadtunl egy tengeri malacot,de semmi információnk nincsen arról,hogy az előző helyén jogyan tartották. Kérdésem az lenne,hogy mennyi ennivalot adjunk neki naponta,hogy ne etessük tùl,mert jelenleg bármit megeszik,akit kap.láthatòan jòl érzi magát,már egy szépen kifejlett kis malac.

Köszönettel:
Szűcs Anna

2013.04.13

Állatorvos
Valóban a tengerimalac egy olyan állat, amelyik hajlamos az elhízásra, mert sok más fajjal ellentétben a szükségletein felül is fogyaszt. A jóminőségű tengerimalactápok (pl.: Pepe, Beaphar, Versele Laga, HaLywood) rajta van az etetési útmutató, amelyik irányadó lehet. Figyeljék az állat kondícióját és biztosítsanak Neki szabad mozgási lehetőséget a lakásban. Ha hízik az állat, akkor akkor csökkentsék a táp adagját a korábbi háromnegyedére és figyeljék, hogy fogy-e. A tengerimalac táplálékának alapja a jó minőségű széna, aminek mindig rendelkezésére kell állnia. Nagyon fontos a friss ivóvíz is.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem