Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktor úr/doktor nő!

Lány szobacicám 7 hónapos, január 15-én történt meg az ivartalanítása. Amint hazaértünk vele még alvó állapotban kapott egy speciális, erre a célra készített “cicaruhát” is. Sajnos valamitől mégis elfertőződött a seb, 21-én magas láza lett, és rohantunk vele az éppen nyitva tartó állatklinikára. Ott a doktornő megvizsgálta, megröntgenezte, azt mondta a hasfal rendben van, feltehetően a műtét közben érte valamilyen fertőzést, vagy esetleg a varrócérnára allergiás. Vizsgálat közben derült ki, hogy a nyelve felszínén lila csíkok vannak, amit egyenlőre nem tudunk miért van ott. mitől keletkezett. Nem evett más ételt mint ezidáig, és nem játszott más játékkal sem. A doktornő véraláfutásra gyanakszik, de ez nem biztos diagnózis. Kaptunk lázcsillapító és antibiotikum injekciót, amit még tovább kell folytatni. Étvágya rendben van, eszik, iszik, pisil, kakil rendesen. Nagyon aggódom, feltehetően a seb gyógyulni fog, de mitől kék a nyelve? Várom az Ön véleményét, és azt is, mivel segítsem elő mielőbbi gyógyulását. Válaszát köszönöm, üdv, Galla Mariann

2018.01.24

Állatorvos

Én úgy érzem, hogy a cica jó kezekben van és gyógyul (eszik, iszik, pisil, kakil). Én a nyelvét illetően megkérdezném az operáló állatorvost. Lehet, hogy ébredéskor ráharapott a nyelvére, vagy az alvását figyelték nyelvre csiptethető műszerrel és az okozta a véraláfutást.

Vissza a kérdésekhez