Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktor Úr / Doktornõ!

Van egy 3 hónapos kandúr cicám , 1 hónapja van nálam és azt vettem észre hogy mostanában sokat hunyorog (nem mindig), a szemével semmi baj legalábbis még nem látni rajta semmit , kicsit túl aggódom a dolgokat mert 2 héttel ezelõtt is elvittem állatorvoshoz mert ugy véltem talán beteg a viselkedése alapján , de semmi baja nem volt egészséges kiscica 🙂 , játékos, eszik iszik rendesen, nyávogni nyávog de véleményem szerint csak figyelmet szeretne , mert amint játszunk abba is marad. Esetleg tudna nekem ebben segíteni hogy mitõl lehet? Csak hogy ne menjek megint feleslegesen az állatorvoshoz , hogy megint csak azt mondja , hogy túlreagáltam az egészet. Elõre is nagyon köszönöm! Üdv: Barbara

2016.05.11

Állatorvos

Kedves Barbara!

Ha aggódik, inkább vigye el, megcsinálnak egy fluoreszcein festést és egy alap szemvizsgálatot és kiderül, hogy alaptalan volt e az aggodalma. Egy felületes szaruhártya sérülés az esetek nagy részében szabad szemmel nem is látható. Otthoni kezelésnek alkalmazhat napi kétszer borvizes szem-ecsetelést azzal nem fog ártani, ha van baj, ha nincs.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem