Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves doktor úr! A bak macskámra tetem azt a kulancs csepet és ha ki veszem a kulancsot a macskámból fejel együt akor a cicámnak nem lesz semmi baja?mert én mindig ki veszem belöle! Már ha a macskám prüszköl akor már tudom hogy kulancs van bene most ugy ki vakarta a nyakát hogy bene volt a kúlancs hogy én hintöport tetem a zsebre ez baj? Köszönöm a válaszait! Tiszteletel Renáta

2012.04.27

Állatorvos
Az nagyon jó, hogy tett kullancsellenes cseppet a cicára, mert így remélhetőleg kevesebb kullancs fúródik bele. Amelyik meg belefúródik az általában el is pusztul. Ha a kullancsot hamar el tudja távolítani (lehetőleg a befúródás napján, akkor nagyon kicsi az esélye annak, hogy bármilyen betegséget közvetít.
A hintőpornál jobb a higított Betadine oldat ( 1 rész Betadine 9 rész csapvíz). Betadine oldatot recept nélkül kaphat bármelyik emberi gyógyszertárban.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem