EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktor Úr! A cicámnak gourmet nedves eledelt szoktam adni, abból is a tonhalasat.Megkostoltattam vele a pulykásat is és nagyon izlett neki, de kis idő múlva kihányta.Egész nap rosszul volt, többször hányt….és este görcsös rohama is volt……Érdeklődni szeretnék, hogy mitől lehetett illetve ha ilyen reakciókat válthat ki akkor hogyan hozhatnak ilyen eledelt forgalomba és hol lehet ezt megreklamálni????Fel vagyok háborodva!!!!Válaszát várom, köszönettel.

2013.03.14

Állatorvos
Ilyen reakciót kiválthat táplálékallergia vagy táplálékintolerancia. Nyilván nem akarja kipróbálni, hogy ismét ilyen reakciót okoz-e a pulykás konzerv, mert ha igen, akkor nagyon valószínű, hogy az túlérzékenységi reakció. Azt, hogy az adott konzerv volt- e hibás minőségű csak akkor tudhatta volna meg, ha bevizsgáltatja a tartalmát. Így, adatok és egzakt bizonyítékok nélkül nem tud semmit tenni...
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem