EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves doktor úr! Azt szeretném megtudni: , hogy szabad-e fürdetni a ninfapapagájt ?

2011.01.18

Állatorvos
A papagájt nem kell Önöknek megfürdetni. Adjanak neki egy lapos tálban vizet, a legtöbb madár szívesen fürdik magától is. Fontos, hogy a tál elég nagy legyen, hogy a madár kényelmesen beleférjen, a víz pedig sekély legyen, ne érjen tovább, mint a madár hasalja (gondoljon a pocsolyákban fürdőző madarakra). Léteznek kalitkába akasztható madárfürdők is. Sokszor a madaraknak idő kell az új tárgyak megszokásához, ezért ne várja azt, hogy a fürdőtálat azonnal használni fogja.
Legyen óvatos, mert a vizes tollú madár ilyenkor télen meghűlhet, ezért azt javslom, hogy csak alaposan befűtött szobában engedje fürdeni.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem