Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktor úr! Befogadtunk egy fiú kiscicát. Nem tudjuk a pontos korát, kb. 2hónapos. Súlya 80dkg. Ön szerint elég a cicának napi 10dkg junior táp 3 részre elosztva + száraz táp?
Hogy tudom eldönteni, hogy mennyit a megfelelő mennyiség? (Ö minden mennyiségnél tisztára nyalja a tányérját.) Válaszát előre is köszönöm!

2011.11.19

Állatorvos
Egy ilyen fiatal cicát naponta 3x-4x kell etetni. A szükséges ételmennyiség függ a táp típusától. Tartsa be az etetési útmutatóban szereplő mennyiségeket. Ha a cica nem hízik és nem túl sovány, akkor megfelelő mennyiségű ételt ad Neki. Egy növendék cica normális kondícióban is nyurga benyomást kelt, de a gerince, medencecsontja és bordái "nem állnak ki".
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem