Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktor Úr! Cicám nagyon rosszul eszik, étvágytalan a Vetri DMG ellenére.Tudna javasolni valamilyen étvágygerjesztő tablettát? (Egyébként jól van, 2 hónapja voltunk állatorvosnál.) Köszönöm válaszát.

2011.04.16

Állatorvos
Ha a cica kondíciója nem változik, normális a bélsara és nem hány, akkor meg lehet próbálkozni étvágygerjesztővel. Ha az állat fogy, akkor laborvizsgálat elvégzése indokolt. Ha a cica tartja a súlyát, de az étel egész nap előtte van, akkor nehezen megítélhető, hogy mennyit is eszik valójában. Érdemes az állatot hetente mérni. Étvágygerjesztőként meg lehet próbálni a Peritol szirupot. Először azonban azt javasolnám, hogy próbáljon meg tápot váltani, hátha talál a cica számára ízletesebbet. Természetesen a tápváltást 4-5 napos átmenettel tegye.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem