Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktor Úr/ Doktor Nő! Tegnap volt 7 hetes a mopszom es mivel o az elso kiskutyam igy segitseget szeretnek kerni, hogy mikortol vihetem le az utcara? Nyakorvet vagy hamot javasol? A masik kerdesem pedig, hogy imadja a plussalatokat de ha nem figyelek oda megeszi es hany tole. Ettol nem lehet komoly baja ugye? Valaszat nagyon szepen koszonom!

2016.05.23

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Az utcára csak akkor szabad levinni a kiskutyát, ha már minden oltását megkapta. Ez nagyjából 3,5-4 hónapos kor körül jön el, addig védtelen az olyan halálos betegségek ellen, mint a parvo, vagy a szopornyica. Zárt kertbe, olyan kutyák közé, akik oltottak és egészségesek, ellenőrzött körülmények közé persze viheti azért. A mopszok sajnos a légutakat tekintve igen hátrányos helyzetűek, ezért inkább hámot javaslok, az nem húzza  a nyakát.

Ha idegen anyagokat megeszik- pl plüss állat-attól akár bélelzáródást is kaphat, amit csak műtéttel lehet orvosolni. Azt javasolnám, hogy ha ennyire falánk, akkor csak felügyelettel játsszon a  plüssökkel, nehogy nagy baj legyen belőle.üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem