Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktor Úr/ Doktornő! Cicám már lassan 10 éve él velünk. Pár éve észrevettük, hogy az első picinyke fogacskái kihullottak, mára már a nagy tépőfogaiból is egy hiányzik. Nehézkesen eszik, fáj neki. Igyekszünk mindig valami puha dologgal kedveskedni és azt adni neki. Mi a véleménye, mennyi ideig lehet még velünk? Esetleg tudna adni valami tippet hogy mit csináljunk vele a jövőben? 🙂 Köszönöm válaszát!

2016.08.05

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Ha fájdalmai vannak a cicának azt rendezni kell. Menjenek el egy fogászati kivizsgálásra, és a fájó fogakat ki kell húzni. De ne aggódjanak, sok macska teljesen fogatlanul is vidáman él. Ha nincs egyéb szervi problémája, ez a dolog nem rövidíti  meg az életét.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem