Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktor Úr/ Doktornő!
Most készülünk örökbefogadni egy kiscicát, akinek eltörték a lábát. A hirdetést feladó szeméy azt irta, hogy már túlvan a lábműtéten, de még mindig biceg. Van arra esély, hogy fogja tudni még valaha használni a hátsó jobb lábát? Illetve tisztában vagyunk vele, hogy mivel bántalmazott állatról van szó, hosszú időbe fog telni, hogy megnyiljon az irányunba, de ha látja, hogy nálunk nem esik bántódása, rengeteg szeretetet és odafigyelést kap majd, elnyerhetjük majd a bizalmát? Van rá esély, hogy boldog és kiegyensúlyozott cicus váljon belőle? Válaszát előre is köszönöm.

2017.05.02

Állatorvos

Kedves Gazdi! Vannak cicák, akik könnyen túllesznek az őket ért sérelmeken, de van olyan is, amelyik élete végéig emlékszik az esetre. A cicus tud majd “rendes” életet élni, de Önök tegyék félre a cica felé irányuló elvárásokat. Sok szeretetre lesz szüksége és a lába remélhetőleg rendbe jön. Amennyiben Önök első alkalommal tartanak majd cicát, úgy meggondolandó, hogy éppen egy sérült, bántalmazott állatot vegyenek magukhoz. Ha már tapasztalt cicatartók, úgy biztosan megkapja az állapotának szükséges környezetet. Gyermek mellé nem javaslom egyenlőre. Benti cicának javaslom.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem