Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktor Úr.Kérdésem az lenne,hogy van egy brit fehér cicám és be van gyulladva a szeme.Mi a teendő ilyenkor.Gyerek szem csepp jó e neki.Köszönöm válaszát. Kriszta

2011.12.21

Állatorvos
Gyermek szemcseppből is többféle létezik. Általánosságban elmondható, hogy az emberek számára gyártott antbiotikum tartalmú szemcseppek biztonságosan alkalmazhatóak macskák esetében is (pl.: Neomycin, Tobrex, Tobradex, Ciloxan, Brulamycin, Garasone). Ha elkezdi a kezelést, akkor legalább 1 hétig folytassa legalább napi két alkalommal, akkor is, ha a tünetek megszűnnek. Ha a tünekek nem enyhülnek két-három napon belül, akkor feltétlenül keressen fel egy állatorvost. Ha a probléma csak egyoldali, akkor is vigye orvoshoz a cicát, mert akkor fennáll a szaruhártya sérülés veszélye, ami más típusú gyógykezelést is igényel.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem