Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves doktor úr! Még aszt is szeretném öntöl meg kérdezni hogy ritkán a bak macskám krikog atól lehet hogy amikor az idegen macska bele kapot a szemébe? Meg azért ehet fúrán is? Kétségbe vagyok esve!mert nem tudom mi ért krikog néha meg ha a szájaba van valami gond akor nem lehetne valamivel gyógyitani neki? Kérem adjon nekem tanácsot! Tudja irtam magának hogy két éve neki ment egy bak macska agodok érte! De amugy a szárazkaját eszi igaz ovatosan meg mászkál is nem beteg csak ezek a fura dolgokért agodom a krikogás meg a fura evés meg hogy az a fekete ami a szemébe van hogy nem lent van hanem fent! Sajna meg rügeneztetni nem tudom öt el vini mert nekem anyi pénzem nincsen rá! Máskép hogy tudnák neki segíteni? Köszönöm önek a tanácsát!! Tisztelettel Renáta meg vagyok ilyedve amikor krikog!

2012.04.27

Állatorvos
Sajnos azt nem tudom, hogy az Ön számára mit jelent a krikogás. Ha csak ritkán fordul elő, akkor nem valószínű, hogy komoly betegségről van szó. Ha a krikogás köhögést, prüszkölést jelent, az minden állatnál előfordul néha anélkül, hogy bármi baja lenne, ha ezek a tünetek naponta több alkalommal ismétlődnek, az állat bágyadt, nem eszik, folyik az orra, akkor kell betegségre gondolni.
Amit a másik macskával kapcsolatos verekedésről gondolok, azt már leírtam Önnek, sajnos így a távolból nem tudok ebben többet segíteni. Írta, hogy megy Önökhöz az állatorvos, kérje Tőle a cica vizsgálatát is (szeme, szája, tüdeje,orra).
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem