EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves doktor úr! Meg fogom a cicámat mutatni az állatorvosunknak csak nagyon fél idegenek töl de meg mutatom! Meg fogadom a tanácsait! Nagyon köszönöm önek hogy sok tanácsal lát el engem! Tiszteletel Renáta a kis cicáknak medig kel szopniuk? Mert amikor már esznek akor is szoktak szopni szoval mikor lehet anyuktól el választani öket? Mert szombaton lesznek 2 hetesek meg az anya macska kaphat vitamint atol hogy kis macskái vanak? Mert tudom féreg telenitöt ilyenkor nem lehet neki adni nincsen bene féreg csak meg elözném legyen szép napja köszönöm tanácsat!

2012.04.27

Állatorvos
A kiscicákat 8-10 hetes kor körül már biztonsággal el lehet választani. Természetesen, ha együtt marad a család, akkor a kölykök tovább is szopnak, csak egyre kevesebbet hagyja nekik az anyjuk. Az anyamacskának nincsen szüksége extra vitaminra, ha szoptatós macskáknak való tápot kap. Ha nem speciálisan szoptatós macskáknak való eledelt kap, akkor adhat neki kölyöktápot is, ilyenkor sem kell egyéb kiegészítés ha a cica egészséges. Fontos, hogy a szoptatási idő alatt akár naponta 3-szor 4-szer is etetheti a cicát és mindig legyen előtte bőséges folyadék is.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem