EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves doktor úr! Nekem van 2 német boxer kutyám, egyik lány, a másik fiú. Mikor lehet a fiúval fedezni? Mind a kettő 5 hónapos még csak, a lány 2010.08.13-án született, a fiú pedig 2010.08.6-án. Amúgy a lányt ajándékba kaptam, de nagyon magányos volt, nem evett, ahogy kellett volna, ezért hoztam neki egy kant – akivel azóta nagyon jól elvannak. Várom válaszát.

2011.02.08

Állatorvos
Nyilván vannak eltérések a kutyák között, de egy 6-8 hónapos kan már általában fedezőképes. A szuka első tüzelése is megtörténik 6-8 hónapos kora körül, de ez nem jelenti azt, hogy tenyészérett is egyben. Szukák esetében az első ellés jobb, ha inkább (1,5)- 2 éves kora körül történik. Ezért, a szuka érdekében az első két tüzelésnél még távol kellene tartani egymástól az állatokat!
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem