Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktor Úr / Nő
Nagyon aggódóm a kutyámért .
Egy Yorki kutyusom van s idén Novemberbe tölti az 5élet évét. S azt vettem észre,hogy ha lefekszik a kutyus az ágyába s mondjuk 30 perc vagy 60 perc múlva felkel akkor sántít a hátsó lábára néha a jobbra néha a balra… Érdeklődnek mitől lehet ez kérem segítsen…. Előre is köszönöm kedvességét… Üdv. Renáta

2013.02.14

Állatorvos
Erre a kérdésre sajnos vizsgálat nélkül nem lehet válaszolni. Valószínűleg izületi probléma van a háttérben. Keressen fel egy olyan orvost aki tud röntgen felvételt készíteni amennyiben a fizikàlis vizsgálat után ezt szükségesnek tartja. A vizsgálat eredménye alapján eldönthető, hogy szükség van-e gyógykezelésre ( pl:. fájdalomcsilapító és porctápláló).
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem