Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktor Úr! Tanácsot és véleményt szeretnék kérni öntől.Még jan. végén megfázási tünetekkel vittük orvoshoz 10 éves szálkás szőrű tacskó kutyusunkat. Gyógyszert kapott és injekciót. Eltelt egy pár hét de nem javult . Következő alkalommal valami szirupot adott az orvos amit úgy fecskendeztünk a szájában, és megint injekciót.Ez kb. 3 hetes kúra volt. A tünetek még mindig nem nagyon csökkentek. Napjában pár alkalommal köhög trüszent és ilyenkor váladék is jön az orrából.Megint visszavittük allergiára gondolva a Doktor úr prednisolon tabl. kapott. Hát sajnos nem allergia.A tünetek még csak egy kicsit szűntek.Az általános állapota jó,az étvágya kifogástalan, nagyon fürge,eleven mintha még legalább 4-5 éves lenne.Igaz, tacskóknál a 10 év még nem a világ vége. Szeretnénk ha még sokáig velünk lenne.Az előző 16 éves volt.Köszönöm hogy elolvassa levelem és véleményt ír doktor úr.Tisztelettel: Szilágyi Józsefné Mária.

2017.07.05

Állatorvos

Ilyen krónikus esetben én endoszkópos vizsgálatot javasolnék és a váladék mikrobiológiai vizsgálatát, hogy pontos diagnózist tudjunk felállítani.

Vissza a kérdésekhez