EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktor úr! Van egy 1 éves simaszőrű foxim és sajnos hullik a szőre, pedig semmi nem látható a bőrén és nem vakarózik. Mi lehet az oka? Várom válaszát köszönettel.

2011.02.10

Állatorvos
A lakásban tartott állatoknak sajnos sokszor egész évben hullik a szőre, sokan panaszkodnak emiatt. A tavasz közeledtével a szőrhullás mértéke erősödhet. Amennyiben nincs elváltozás a bőrön és nem ritkul meg sehol a szőre, ez nem tekinthető betegségnek. Nem tudok mást javasolni, mint a szőr gyakori kifésülését. Van olyan gazdi, aki a melegebb idő beköszöntével rövidebbre nyíratja a kutya szőrét. Létezik számos szőr-bőr tápláló készítmény, melyek adagolásával egyes esetekben mérsékelhető a szőrhullás.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem