Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktor Úr! Van egy 20 hónapos Beagle szukám. Azt szeretném megkérdezni, miért eszi meg sok esetben a székletét? Ez káros, vagy kutyaszokás? Köszönöm válaszát.

2011.03.03

Állatorvos
Sajnos ez sok esetben rossz szokás, amiről elég nehéz leszoktatni a kutyákat. Elég gyakori probléma. Az első és legfontosabb dolog, hogy lehetőleg előzzük meg a bajt. Próbáljuk úgy intézni, hogy a kutya a jelenlétünkben ürítsen és a bélsarat azonnal szedjük fel. A legtöbb kutya egy meghatározott rend szerint ürít, például ébredés után, evés után, vagy kiadós szaladgálás után. Figyelje meg kutyája szokásait és legyen résen. Szidni csak akkor szabad, ha rajtakaptuk a kutyát a helytelen viselkedés közben.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem