Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktor úr! Volna egy kérdésem a kutyámnak új Bolha nyaköve van előtte meg fürdetem helyét ki mostam fertőtlenítettem,mégis van benne bolha. Igaz van egy cicánk is aki ki jár de rajta is van nyaköv, mit tegyek a bolhák ellen ami az állatoknak se jó de nekünk se. Válaszát köszönöm.

2012.10.07

Állatorvos
Fontos lenne tudni, hogy milyen típusú nyakörve van az állatoknak, ugyanis nem mindegyik hatékony. Jó minőségű nyakörv pl.: Bolfo, Foresto, Kiltix, Scalibor. A környezetet is lehet bolhairtó hatású szerrel kezelni, ilyen például az Insecticid 2000. A bolhák valószínűleg nem csak az állatok helyén találhatóak, hanem a lakás egyéb részein is (parkettarepedések, kárpitozott bútorok, sötét sarkok stb.), ezért mindenütt alaposan ki kell porszívózni , ahol lehet ott pedig felmosni. Hasznos lehet olyan spot on (pl.: Advocate) alkalmazása is, ami hatékony a bolhalárvák ellen is. A cseppet most nyugodtan használhatja a nyakörvvel együtt.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem