Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktor úr!
A 8 éves bullterrier gazdája vagyok, köszönöm a gyors választ. Ha most nincs lehetőségem állatorvoshoz vinni, akkor mit tudok tenni érte én magam? Állatgyógyszertár van a közelünkben, de sima gyógyszertár is, mivel tudom esetleg kezelni? Egyébként a kezeletlen hüvelygyulladás milyen problémákat okoz? Vagy spontán is gyógyulhat? Köszönöm!

2011.02.08

Állatorvos
Vizsgálat nélkül nehéz felelősségteljes választ adni. A gyógyszerek többsége receptköteles. Recept nélkül kapható Betadine-oldat. Tízszeresére hígított langyos Betadine-oldatot juttathat a hüvelybe fecskendővel néhány napon át. A makacs hüvelygyulladás általában nem múlik el magától. Szövődménye lehet, hogy a fertőzés ráterjedhet a húgyutakra.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem