EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktor Úr!

A cicám orrnyergén pár hónapja megjelent egy kisebb feketés folt. Orrán fehér a szőr, a foltot is beborítja, nem piszkálja az a területet. Tapintásra olyannak tűnik, mint a többi részen a bőr, nem emelkedik ki, nem tűnik sebesnek. Szája eddig is pigmentált volt, de ez a folt egyik napról a másikra jelent meg. Nem növekszik, nem változik véleményem szerint. A cica 2 éves, lakásban tartott, gombás fertőzése volt korábban, de most teljesen egészségesnek tűnik. Érdemes ezzel a folttal komolyabban foglalkozni? Vagy egyszerű pigmentfoltról lehet szó?

Köszönöm válaszát!

2014.01.14

Állatorvos
Mindenképpen mutassa meg az elváltozást egy állatorvosnak. Reméljük tényleg csak pigmentfolt, de az ilyesmit komolyan kell venni.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem