Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktor Úr!Buffy cicám jövő hónapban kap oltást,az a kérdésem,hogy akkor esedékes a féreg hajtó van oltásban is ilyen,és ha meg kérem az orvóst segít beadni.A másik az,hogy lakásban tartot cica és van alom,amikor pisil vagy kakil amikor temeti be kaparja a butort vagy a parkettát miért.segítségét előre is köszönőm.Andi

2012.06.07

Állatorvos
Féreghajtó készítmény nem létezik oltás formájában. Van tabletta, paszta, nyakra cseppenthető készítmény. Mindegyik alkalmazásában segít az állatorvos.
A macskák a szabadban betemetik az ürüléküket és sokszor a vizeletüket is. Az alomtálcában is ugyanezt teszi a cica és ezt az ösztönös viselkedést mutatja a parkettán is, függetlenül attól, hogy sikerrel jár vagy sem.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem