Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktor úr˘!Menhelyi cicánk van.Az a kérdésem,hogy néha véres a cica széklet,de nem mindig és nincs rossz kedve vidám lehet,hogy csak én reagálom túl vagy csak szorulása van hiszen nálunk is elő fordul ilyen.Tanácsot kérek.Előre is köszönőm.Féreg telenitöt 13-án kapott,oltás majd juliusban kap.

2012.03.08

Állatorvos
Ebben az esetben mindenképpen indokolt egy bélsárvizsgálat elvégzése. Fontos, hogy akkor gyűjtsön mintát, amikor az állat mutatja a tüneteket. Erre azért van szükség, mert vannak olyan kórokozók, amelyek szakaszosan ürülnek. Így ha van kórokozó a székletben, akkor célzottan lehet kezelni azt. Menhelyről befogadott állatoknál viszonylag gyakran előfordulnak hasonló problémák. Ha a bélsármintát eljuttatja egy állatorvoshoz, Ő a megfelelő laboratóriumba tudja küldeni azt. Ha a vizsgálat negatív eredménnyel zárul, akkor a problémát okozhatja táplálékérzékenység is, de előbb ki kell zárni a kórokozók jelenlétét.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem