Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktor Úr!Cicánknak mind a két füle mögött ki hullott a szőr,nincs fájdalma mert vidám eszik játszik,de lehet,hogy mégis van valami neki nem látunk semmi olyant ami indokolná.
előre is köszönőm.Andrea

2012.04.15

Állatorvos
Érdemes megvizsgálni a cica hallójáratát, hogy nincsen-e benne gyulladásos váladék. Ebben az esetben a viszkető érzés miatt esetleg kivakarhatta a fül mögötti területet. Ebben az esetben fülcseppet és parazitaellenes készítményt (pl.: Advocate vagy Stronghold) célszerű alkalmazni, mert a hallójárat gyulladások hátterében általában baktériumok, gombák vagy paraziták (atkák )állnak. Ha a külső hallójárat tiszta, de a szőrhiányos területen van bőrelváltozás, akkor bőrkaparék vizsgálat válhat szükségessé. Sok esetben allergia áll a háttérben, bár ebben az esetben az állat sebesre vakarja magát.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem