Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktor Úr!
Én a felől szeretnék érdeklődni, hogy van egy keverék kiskutyám, akit befedeztettem egy palota pincsivel pontosan 5 hete.
Megtörtént a dolog, össze is ragadtak, de nem vagyok benne biztos, hogy a szukám vemhes lett.
Az emlői meg vannak nagyra dagadva, bár olvastam, hogy ez csak a 6.-tól a 9. hétig látszik.
A pocija nem nőtt túl sokat.
Kicsit többet fekszik a kis fekhelyében mint szokott.
Rendesen el van látva, Royal Canin Mini Startert veszek neki. A nyáron 3 éves lesz, ez lesz az első és utolsó vemhessége mert ivartalaníttatni szeretném.
Ön szerint van esély rá, hogy vemhes?
Tudom, hogy el kéne mennem ultrahangra, de most csak az Ön véleményére vagyok kíváncsi, de mindenképpen elmegyünk majd arra is 🙂
Köszönettel.

2011.03.01

Állatorvos
Ultrahang nélkül csak találgatni lehet. Amennyiben összeragadtak a kutyák mindig van esély a vemhességre. A magzatok a 21. napon láthatóak legkorábban, de az első vemhességi ultrahang javasolt időpontja a 25.-30. nap. A 30. nap körül a vemhes szuka emlője kicsi és rózsaszínű. A 30. nap körül a duzzadt emlő általában álvemhességet jelez. Döntsön az ultrahang :)
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem