Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktor Úr!Még annyit elfelejtettem,mondani a menhelyi cicáról akit írtam neki véres néha a széklete hogy 10.én volt egy hónapja,hogy el hossztuk,akkor teljes ki vizsgáláson ment át,nem volt véres,most meg probálúnk egy másik tápot melyiket ajánlatos.Lakásban tartott cicáról van szó.segítségét köszönőm.

2012.03.10

Állatorvos
Sajnos az is előfordulhat, hogy a problémát az új táp okozza, ha a cica érzékeny az adott eledel bizonyos összetevőire. Ezt úgy lehet biztosan eldönteni, ha újra tápot váltanak és annak etetésekor a probléma nem jelentkezik. Célszerű új összetételű tápot választani (pl:. ha eddig csirkés tápot evett, akkor válassza egy másik típusú táp marhahúsos változatát).
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem