Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktor Úr!Még annyit kérdeznék mennyibe kerül egy ilyen vizsgálat,minden kép el visszük de szeretném tudni meg hogy,hogyan és mibe ajánlatos rakni.De az alomból bíztos marad rajta valamennyi az nem baj.Előre is köszönőm a segítséget.

2012.03.10

Állatorvos
Ne haragudjon, de nem derül ki biztosan, hogy melyik előző kérdéshez kapcsolódik az újabb kérdése. Feltételezem, hogy Ön a menhelyről származó, alkalmanként véres bélsarat ürítő cica gazdája.
A bélsármintát egy alaposan kimosott és kiöblített, lehetőleg széles szájú műanyag dobozba, vagy gyógyszeres üvegbe kell tenni. Elegendő egy ujjbegynyi mennyiség. Nem baj, ha egy kevés macskaalom is kerül a mintába. Sajnos a vizsgálat költségei biztosan nem egységesek az egyes rendelőkben, kb. 3000-5000 Ft körüli összegben kerülhet.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem