Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

KEDVES DOKTOR ÚR!MENHELYI CICÁNK VAN AKIT ÚGY ADTAK ODA,HOGY CSAK LAKÁSBAN LEHET TARTANI AMÍG PANELBAN VOLTUNK ADDIG NEM VOLT GOND,EL KÖLTÖZTŰNK FALURA ÉS MINDEN ÁRON KI AKAR MENNI,IVARTALANÍTVA VAN.DE MIVEL MENHELYRŐL HOZTUK ÉS NÁLUNK IS BIZTONSÁGBAN VOLT NEM ISMERI A VESZÉLYT,NEM FÉL AZ EMBEREKTŐL NEM ISMERI AZ AUTÓT,A VESZÉLYES KUTYÁKAT.MIT TEGYEK.ELŐRE IS KÖSZÖNŐM.

2013.04.17

Állatorvos
Ha egy cica kijárós lesz, akkor az mindenképpen sok veszélyt rejt... Sajnos a kijárós cicák többsége jóval kevesebb ideig él, mint a szobacicák. Ha van lehetőségük, akkor csináljanak Neki kifutót, vagy szereljenek villanypásztort a kerítésre, hogy ne menjen ki a kertjükből. Ezek biztonságos megoldások és a cica ilyen módon nincsen megfosztva a külvilág ingereitől, élményeitől.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem