Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktor Úr!
Milyen idősen kell elkezdeni a cica féregtelenítését és az első oltásokat? Ezeket milyen időközönként kell megismételni?
Árakat tudna hozzá mondani?
Köszönöm

2011.07.28

Állatorvos
A kiscicákban legkorábban 3 hetes korukban lehet kifejlett féreg, ezért féreghajtásukat 3-4 hetes korban kell elkezdeni, majd 2 hetente ismételni még 3-4 alkalommal. Később negyedévente javasolt a kezelés. Az első kombinált oltást 8 hetes korban célszerű beadni, majd ezt 2 hét múlva kell ismételni. Ha a cica kijárós, akkor érdemes lehet macskaleukózis ellen is beoltani (az első évben 2 alkalommal). Kijárós macskáknak javasolt a veszettség elleni védőoltás is. Az alapoltások végig 2 hetes időközökkel követik egymást. Később minden oltást évente egy alkalommal kell beadni a cicának. Az árait minden rendelő egyénileg határozza meg. A kombinált oltás 5000-7000 Ft között van jellemzően, míg a leukózis elleni védőoltás 6000-8000 Ft. Érdeklődjön a kiválasztott rendelőben.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem