Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves doktor úr/nő!Az utcán talált 1 éves puli keverék szukámnak a fülén néhány helyen vörös,piros szőrmentes sebek,duzzanatok vannak.Mit tegyek esetleg mivel kezeljem?Még nem szeretném elvinni állatorvoshoz de ha ön nem tud tanácsot adni akkor elviszem Szuzikámat a dokihoz.Amúgy nagyon pörgős,atletikus…azonban le kellene szoktatni arról hogy sétálás közbe ne fojtsa meg magát ha kutyát lát mert teljesen úgy viselkedik ami rémisztő pl.:csorog a nyála,morog,vicsorog,odakap…!Szájkosár már van neki de még félünk nehogy kirántsa a kezünkből a pórázt és nehogy nekiessen valakinek!!Mivel lehet leszoktatni az őrült viselkedéséről?

2015.07.14

Állatorvos

Szerintem mindenképpen vigye orvoshoz a kutyát, mert a területet rendbe kellene tenni. Így a távolból nem tudom megmondani, hogy sebekről vagy esetleg valamilyen fertőző bőrbetegségről van szó. Ha talált kutyáról van szó, akkor biztosan szükség van oltásokra, féreghajtóra és parazitaellenes cseppekre is. A leírása alapján a kutya nem túl jól szocializált. Felnőtt korban már sok türelem kell ennek megváltoztatásához. Legjobb lenne egy kutyaiskola, ahol kontrollált körülmények között tanulhatna az állat. Válasszon olyan iskolát, ahol pozitív megerősítéssel dolgoznak és fogadnak problémás kutyákat is. Egyéni viselkedésterápiára ajánlanám Dr. Sátori Ágnest, aki már sok hasonló kutyának segített.

Vissza a kérdésekhez