Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktor Úr/Nő!

Van egy 6 éves ivartalanított fiú maine coone cicánk. Pár napja a szája alatt az állánál van egy kis rózsaszínes dudor, ami hasonló a pattanáshoz, de nem az. Szerintem nem fáj neki, de nem tudom mi lehet az? Így látatlanban Önnek sem könnyű erre válaszolni, de megpróbálom, hátha mégis tud segíteni. Talán megcsípte őt valami? Nem kijárós cica ugyan, de az erkélyen szeret időzni 🙂 Tudom, egyszerűbb lenne elvinni személyesen orvoshoz, de egy tortúra mire bevarázsoljuk az utazó dobozba, és utána egy napig stresszes mert fél nagyon. Ezért kérem a segítségét!

Köszönettel és tisztelettel: Gyöngyi

2014.08.02

Állatorvos

Fertőtlenítse a területet Betadine oldattal. Ha csípésről van szó, akkor az néhány nap alatt magától is gyógyul, vagy legalább zsugorodik. Ha nem változik a dudor, esetleg növekszik, akkor mindenképpen el kell vinni a cicát orvoshoz, mert akár bőrdaganat is lehet az elváltozás.

Vissza a kérdésekhez