Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktor Úr!
Nekem van egy hófehér macskám, nőstény kb. 6-8év között van. És sajnos minden tüzelésekor össze pisil mindent, főleg az én ruháimat, ágyamat…
Ivartalanításon kívül mit lehet vele tenni, hogy többet ne pisiljen be? Félek az ivartalanítástól, mert volt egy másik macskám, de az sajnos belehalt és ezért nem is vittem el a mostanit. De sajnos már nem tudom elviselni a pisilését, mert nemsokára szülni fogok és félek, hogy majd a gyerekem cuccait is le fogja pisilni. Ha van valami megoldás, legyen szíves pontosan leírni a lépéseket, hogy mit tegyek. Előre is Köszönöm!

2011.02.08

Állatorvos
Azt gondolom, hogy a rossz emlékek ellenére is rá kell szánnia magát az állat ivartalanítására. Tüzeléskor természetes a jelölgetés. Ráadásul az idősödő nem ivartalanított macskák egyre hajlamosabbá válnak nőgyógyászati megbetegedésekre, amelyek orvoslása sok esetben szintén műtéti.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem