Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktor Úr/Nő! Mit lehet ebben a kánikulában tenni, hogy megkönnyítsük a macskának? Tegnap este is nyitott szájjal lihegett, nem találta a helyét, annyira melege volt. Panel lakás, harmadik emelet, erkély hiába van, egész délután odatűz a nap. Hosszú szőrű a cica. Napközben dolgozunk, kora estig egyedül van a meleg lakásban. Leengedtük a redőnyöket, de ablakot hagytunk nyitva, sok vizet adtunk neki, még egy nagyobb lapos edényben is, amibe akár bele is mászhatna, de nem teszi, csak a mancsával piszkálja. Amennyire hagyta, átfésültem a szőrét furminátorral, hogy jobban szellőzzön. Lehet ezen kívül még tenni valamit érte? Kell aggódni, hogy valami baja lesz a nagy melegtől? Köszönöm

2013.06.20

Állatorvos
Ha elegendő vize van az állatnak, és nincs tűző napon, akkor biztosan nem fog hőgutát kapni egy akkora légtérben, mint egy lakás. Segítene, ha rövidre nyírnák a szőrét, de ezt nyilván nem akarják (persze valószínűleg rövid szőrrel is melege lenne). Egy ventilátorral kellemesebbé tehetik a lakást a cica számára.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem