Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves doktor Úr/Nő!

Van egy 2 éves bolognese kan kiskutyám. Az egyik lábán a farkaskörmét tépkedi, nyalogatja. Némelyik körménél a körömágynál (nem tudom, hogy azt a részt hogy hívják a kutyáknál, ahonnan nő a köröm) barnás. A kutyakozmetikusom azt mondja, hogy gombás. Szeretnék tanácsot kérni, hogy mivel kezeljem. Előre is köszönöm válaszát. Tisztelettel.

2011.06.17

Állatorvos
Azt javaslom, hogy azért mutassa meg a kutyát egy állatorvosnak is. A lábvégek barna elszíneződését valóban okozhatják gombás megbetegedések. Barna elszíneződést okozhat azonban az állandó rágcsálás nyalogatás is, amelynek hátterében általában allergiás megbetegedés áll. Célszerű lenne tisztázni az elváltozás okát és annak megfelelően kezelni.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem